Sisustuskahvila Wanha Justiina (y-tunnus 1879933-2 ) ja sen verkkokauppa www.wanhajustiina.fi, käsittelee asiakkaan toimittamia henkilötietoja, jotka täyttävät ja vahvistavat käyttöehtojen, sähköisten tilausten ja toimitusten käsittelyn sekä tarvittavan tiedonvälityksen lain edellyttämän ajan kuluessa (GDPR-asetus). Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected], muut yhteystiedot löydät täältä.

Yleistä

Jotta voimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme joitakin sinua koskevia tietoja.

Yrityksellemme on tärkeää, että voit ostaa tuotteitamme turvallisin mielin - luottaen siihen, että suojaamme yksityisyyttäsi. Olemme sitoutuneet suojaamaan sitä tämän tietosuojaselosteen, voimassa olevan lainsäädännön, sekä yleisen hyvän liiketoimintatavan mukaisesti.

Tämä tietosuojaseloste sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti tietoa siitä, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

Tuotteidemme tarkempi kuvaus ja sisältö näkyy verkkokaupassamme tuotekohtaisesti. Tarjouksiamme ja joitakin infoja pääset näkemään myös yrityksemme Facebook-sivuiltamme tai voit kysyä niistä ja toiminnastamme myös suoraan henkilökunnaltamme.

Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Kun otat yhteyttä yhteydenottolomakkeella, saamme yhteydenotossa antamasi tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamiseen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän. Nämä tiedot auttavat meitä määrittelemään sivustomme rakennetta paremmin.

Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, yrityksemme tarjoamia palveluita, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan tai toimintaamme liittyviä päivityksiä.

Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti.

Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme "cookieita" eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi verkkokaupassamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.

Tässä tietosuojalausekkeessa kerromme tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietojasi. Saat halutessasi tietoja siitä: - Millaisia tietoja käsittelemme? - Mihin tarkoituksiin tietoja käytämme ja mikä on käsittelyn oikeusperusta? - Kuinka kauan säilytämme tietoja? - Millaisia vaikutusmahdollisuuksia sinulla on? - Mihin tietoja siirretään? - Mihin tietoja luovutetaan? - Miten tiedot suojataan? - Voidaanko tähän tietosuojalausekkeeseen tehdä muutoksia? - Mihin rekisteröity voi ottaa yhteyttä?

1. MILLAISIA TIETOJA KÄSITTELEMME

Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Keräämme tyypillisesti seuraavia tietoja: • Asiakastiedot (kuluttaja): Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot, varaukset, viestit, palautteet ja yhteydenotot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot. • Asiakastiedot (yritys): Yritys, yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, osoitetiedot, varaukset, viestit, palautteet ja yhteydenotot, suoramarkkinointiluvat ja -kiellot. Saamme tietojasi suoraan sinulta tilauksen, ajanvarauksen tai muun yhteydenoton kautta.

2. MIHIN TARKOITUKSIIN TIETOJA KÄYTÄMME JA MIKÄ ON KÄSITTELYN OIKEUSPERUSTE?

Käsittelemme tietoa seuraavilla tietosuojalainsäädäntöön pohjautuvilla perusteilla: • Tilauksen toimittaminen: Käsittelemme antamiasi tietoja toimittaaksemme sinulle tilaamasi ja maksamasi tuotteet. Emme voi mahdollistaa tilauksen tekemistä, laskuttaa ja toimittaa tuotteita, taikka pitää sinuun yhteyttä ilman henkilötietojen käsittelyä. Pyrimme tietoja kerätessämme informoimaan, mitkä tiedot ovat pakollisia sopimuksen/tilauksen täyttämiseksi ja mitkä voit antaa halutessasi. Tällöin käsittely perustuu sopimuksen täyttämiseen. • Markkinointi: Voimme käsitellä tietojasi suostumuksesi perusteella lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä sähköisiä kanavia käyttäen. Oikeutetun etumme perusteella käytämme tietoja puhelimitse tai postitse tapahtuvaan taikka työtehtävien perusteella kohdistettuun markkinointiin. • Lakisääteinen velvoite: Voimme olla velvoitettuja säilyttämään joitakin henkilötietojasi noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä asiakassuhteen päättymisen jälkeen. Tällöin käsittely perustuu lakisääteisen velvoitteen noudattamiseen.

3. KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJA?

Säilytämme tietoja pääsääntöisesti 12 kuukautta viimeisimmän varauksen tai käyntisi jälkeen. Tämän ajan jälkeen karsimme tietoja ja käsittelemme tietoja markkinointitarkoituksiin mikäli olet antanut siihen suostumuksen. Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötiedot oikeina ja ajantasaisina poistamalla tarpeettomia tietoja sekä päivittämällä vanhentuneita tietoja. Voit myös itse vaikuttaa tietojen säilytysaikaan alla kuvattujen valintojen kautta, esimerkiksi pyytää tietojesi poistamista. Noudatamme lakisääteisiä velvoitteita tiedon säilyttämisessä. Verkkokauppatoiminnassa on velvollisuutemme tallentaa henkilötietoja niin kauan kuin on tarpeen Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisestä sopimussuhteesta johtuvien oikeuksien ja velvoitteiden täyttämiseksi ja kolmen vuoden ajan sopimussuhteen päättymisen jälkeen.

4. MILLAISIA VAIKUTUSMAHDOLLISUUKSIA REKISTERÖIDYLLÄ ON?

Alla listaamme erilaisia tapoja, joilla voit vaikuttaa tietojen keräämiseen ja käsittelyyn:: • Tietojen tarkastaminen, korjaaminen ja poistaminen: Sinulla on oikeus tarkastaa sinusta tallennetut henkilötiedot. Pyynnöstäsi oikaisemme, täydennämme tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, puutteelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. • Tietojen siirtäminen: Voit halutessasi saada siirretyksi antamasi henkilötiedot, joita käsittelemme automaattisesti suostumuksen tai sopimuksen perusteella, ottamalla yhteyttä sinua palvelleeseen henkilöön tai asiakaspalveluumme. • Suoramarkkinoinnin ja siihen liittyvän profiloinnin kielto-oikeus: Voit milloin tahansa kieltää tietojesi luovuttamisen ja käsittelyn suoramarkkinointia varten. • Vastustamis- ja rajoittamisoikeus: Voit vastustaa käsittelyä, joka perustuu oikeutettuun etuun, henkilökohtaiseen tilanteeseesi liittyvällä perusteella. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa käsittelyä rajoitetaan siksi ajaksi, kun arvioidaan perusteita vastustaa käsittelyä. Käsittelyä voidaan rajoittaa myös mm. silloin, kun rekisteröity kiistää henkilötietojen paikkansapitävyyden, jolloin käsittelyä rajoitetaan ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojen paikkansapitävyyden. • Suostumuksen peruuttaminen: Voit peruuttaa antamasi suostumuksen milloin tahansa ottamalla yhteyttä sinua palvelleeseen henkilöön tai asiakaspalveluumme taikka muilla erikseen tarjotuin keinoin. • Valitusoikeus: Voit tehdä valituksen viranomaiselle, mikäli katsot, että tietojasi on käsitelty tämän tietosuojalausekkeen ja kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön vastaisesi.

5. MIHIN TIETOJA SIIRRETÄÄN?

Käytämme tietojen käsittelyssä alihankkijoita, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että tietoja käsitellään kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Jotkin kumppaneistamme saattavat sijaita EU:n tai ETA-alueen ulkopuolella. Jos siirrämme tiedot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

Asiakkaan henkilötietoja käsittelevät kolmannet osapuolet ovat Rekisterinpitäjän alihankkijoita. Näiden alihankkijoiden palvelut ovat välttämättömiä, jotta sopimus sähköisen tilauksen hankkimisesta ja käsittelystä Rekisterinpitäjän ja Asiakkaan välisessä sopimuksessa voidaan toteuttaa.

Alihankkijoitamme ovat:

  • iZettle (verkkokauppajärjestelmä ja maksuliikennepalvelut)
  • Matkahuolto tai tarvittaessa muu kuljetuspalveluliike
  • Google Analytics (kotisivun analytiikka)

6. MIHIN TIETOJA LUOVUTETAAN

• Viranomaiset: Voimme luovuttaa henkilötietojasi toimivaltaisten viranomaisten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla. • Suostumus: Voimme luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, mikäli olet antanut siihen suostumuksesi. • Yritysjärjestelyt: Mikäli myymme, fuusioimme tai muutoin järjestelemme liiketoimintaamme, henkilötietojasi voidaan luovuttaa ostajille ja näiden neuvonantajille. • Perintä ja oikeusvaateet: Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos se on tarpeen sopimuksen täytäntöönpanemiseksi, saatavien perimiseksi, mahdollisten rikkomusten tutkimiseksi taikka oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

7. MITEN TIEDOT SUOJATAAN?

Käytämme asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta käsittelyä vastaan. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien ja salaustekniikoiden käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, rajatut käyttöoikeudet, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

8. VOIDAANKO TÄHÄN TIETOSUOJALAUSEKKEESEEN TEHDÄ MUUTOKSIA?

Kehitämme palvelujamme jatkuvasti ja voimme muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti. Tietosuojalauseke on viimeksi päivitetty 25.5.2018 EU:n tietosuojauudistuksen vuoksi.

9. MIHIN VOIT OTTAA YHTEYTTÄ?

Kaikissa tätä asiakirjaa koskevissa asioissa voit olla yhteydessä sinua palvelleeseen henkilöön tai asiakaspalveluumme. Tarkemmat yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme.

Loppusäännökset

Tekemällä sähköisen tilauksen verkkosivustolla www.wanhajustiina.fi Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen kaikista henkilötietosuojaehdoista ja hyväksyy ne täysimittaisesti;

2. Asiakas hyväksyy nämä säännöt valitsemalla valintaruudun tilauskaavakkeessa;

3. Rekisterinpitäjä voi päivittää nämä Säännöt milloin tahansa. Uusi, päivitetty versio on julkaistava tällä verkkosivulla.

Nämä säännöt tulevat voimaan 6.11.2020